Turizm Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Bu Haber 2078 Kez Okundu
Turizm Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber- Fotoğraf :Ahmet Türker

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesi akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Uysal ve akademisyenler katıldı.

Prof. Dr. Ali Osman Uysal, toplantıda fakültenin bilimsel faaliyetleri, akademik ve fiziki durumu hakkında bilgi verdi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye’nin turizm alanında yetişmiş insan ihtiyacı bulunduğunu belirterek, "Nitelikli bir turizmci olmak, iyi bir turizm eğitimi almak önemli bir husus. Bu bağlamda Turizm Fakültesi öğretim üyesi kadrosunun akademik çalışmalarına baktığımızda öğrencilerimizi buradan nitelikli ve alana katkı sağlayacak donanımla mezun ediyoruz" dedi.

Öğrencilerin iş dünyasına entegre olmasını kolaylaştıracak etkinlikleri bölümlerden ve fakültelerden beklediklerini işaret eden Rektör Acer “Turizm Fakültesinin,  bu anlamda güzel faaliyetler yaptığını söyleyerek  “Kariyer Günleri, öğrencilerin iş dünyasındaki şirketlerle birebir tanışmasına imkan sağlaması açısından yararlı. Fakültenin gerçekleştirmiş olduğu, sempozyumlar, konferanslar ve yapılan ulusal ve uluslararası yayınlar da oldukça önemli” dedi.

Toplantı, dilek ve temennilerin alınması ile son buldu.