0

Peru Uluslararası Tasarım Bienalinde Grafik Tasarımı Bölümünün Başarısı

Bu Haber 1790 Kez Okundu
  • Paylaş:
Peru Uluslararası Tasarım Bienalinde Grafik Tasarımı Bölümünün Başarısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümünden 1'i mezun 11 ÇOMÜ’lü öğrencinin tasarımı Peru Uluslararası Tasarım Bienali’nde sergilendi.

Dünyadan 66.712 başvurunun değerlendirildiği 13 kategoriden 452 projenin seçildiği Peru Uluslararası Tasarım Bienali kategorilerinden Editoryal Tasarım alanında tasarımını Doç. Dr. Didem Çatal ve Öğr. Gör. Semra Çam'ın yapmış olduğu ÇOMÜ GSF’nin öğrencileri ve akademisyenlerinin işlevsel olarak kullanabileceği, bölümler, öğretim üyeleri ve ders planları hakkında bilgilerin yer aldığı, sosyal medya hesaplarına erişilebilir ve tıklanabilir özelliği ile İnteraktif Fakülte Katalog tasarımı da bienal seçkisinde yer aldı.

Dünyanın dört bir yanındaki birçok ülke, önde gelen şirketler ve tasarım alanındaki profesyonelleri bir araya getiren bienalde yer alan öğrencilerimizden Beyza Kayır, Beyza Kumbasar, Çiğdem Koç, Ecemnur Alpgiray, Elanur Sezer, Ezgi Yıldız, Fatma Mengeş, Halise Çoğul, Harun Ergun, Hilal Uzun, Şeyma Gülseven, Uğur Öztürk'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Peru Uluslararası Tasarım Bienali dünyanın her yerinden şirketleri, toplulukları ve kurumları içererek “bir bütün olarak tasarım endüstrisini” teşvik etmeyi; sosyal, kültürel ve ekonomik sürdürülebilirliğe katkıda bulunarak dünyayı dönüştürmeyi amaçlamaktadır. Bienal, çeşitli kategorilerdeki en iyi uygulamaya sahip, yaratıcılık ve yenilikçilik yönünden güçlü, sosyal ve kültürel katkı örneği niteliğindeki tasarım çalışmalarını belirleyerek bu çalışmaların tanıtılmasına ve sergilenmesine fırsat sunmaktadır.

 Katalog tasarımını görmek için tıklayınız

Peru Uluslararası Tasarım Bienali seçki listesi için tıklayınız