ÇSATT İstiklal Şairi’ni Andı

ÇSATT İstiklal Şairi’ni Andı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu (ÇSATT) Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u İstiklal Marşı’mızın kabulünün 89. yıldönümünde anlamlı bir etkinlik ile andı. İzleyenleri şiirin büyülü yolculuğuna çıkaran öğrenciler konuklarına duygusal anlar yaşattı. Topluluk alt birimlerinden Şiir-Tiyatro grubunun özverili çalışmalarıyla hazırlanan ve Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikle öğrenciler Mehmet Akif’in yaşamından kesitler sunan fotoğraflar, kısa videolar ve sahne dekoruyla adeta görsel bir şölen yarattı. Etkinliğe öğrencilerin ve üniversite akademik, idari personelinin yoğun ilgisi gözlendi. Şiir ve Tiyatro grubu sorumlusu Uğur KAHRİMAN bu yoğun ilginin kendilerini onurlandırdığını, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan ve alkışlarıyla destek olan tüm katılımcılara teşekkürü bir borç bildiğini söyledi.