0

ÇOMÜ Ailesi Kurum İçi Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Bu Haber 1699 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Ailesi Kurum İçi Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Haber – Fotoğraf: Tuncay Ak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) akademik ve idari personeli Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen kurum içi bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, eşi Aysun Acer ile birlikte katıldığı bayramlaşma töreninde personel ile tek tek bayramlaştı ve bayramlaşma töreni vesilesiyle bir konuşma gerçekleşirdi.

Birlikteliğimiz Çalışmalarımızda Bize Güç Veriyor

Bayramlaşma törenine gelen tüm personele teşekkür ederek sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer “Bayramlar kurumsal birlikteliğimizi gösterdiğimiz günler. Her bayramlaşma töreninde aynı güzel hisleri yaşıyoruz. Beraber çalıştığımız, emek harcadığımız sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu birlikteliği görünce, bundan sonraki çalışmalarımız için adeta güç alıyoruz” şeklinde konuştu ve sözlerini şöyle sürdürdü:

Huzur İçinde Çalışan Bir Kurum Haline Geldik

“ÇOMÜ herşeyden önce huzurla çalışan bir kurum haline geldi. Ben 3 yıl içinde geldiğimiz bu noktadan büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bunu hep beraber başardık. Bu güzel ortamın oluşmasında iyi niyetle çalışan tüm personelimizin, hepinizin payı ve ciddi katkıları var.

Üniversitemiz Ciddi İlerleme Katetti

ÇOMÜ’nün akademik, sosyal, kültürel, sportif altyapısında büyük ilerlemeler kaydedildi. Üniversitemiz daha uluslararası niteliği olan bir üniversite haline geldi. Çevresiyle ve iş dünyasıyla ilişkilerini geliştiren bir üniversite olmaya gayret gösterdik. Memnuniyetle görüyoruz ki 3 yıl içinde tamamladığımız çok ciddi projeler oldu. Kafamızda gerçekleştirmek isteyipte 4 yıla sığdırmaya çalıştığımız ne varsa gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İnanıyorum üniversitemiz çok daha güçlü bir üniversite haline gelecek.

En Çok Beğenilen 18 Üniversite Arasına Girdik

Kalite sıralamasında her yıl ileriye gittik. Öğrenci memnuniyetinde basamakları atlayan bir üniversiteyiz. Bu birkaç yıl içerisinde onlarca basamak atlamak anlamına geliyor. Hem hocalarımız çalışmalarıyla üniversitemizi yükselttiler hem de öğrencilerimiz bu güzel ortamı gördükten sonra ÇOMÜ’yü daha çok tercih eder hale geldiler.

Fakültelerimiz Türkiye’nin En İyisi Olmaya Başladı

Başarı çıtası her geçen yıl artan ÇOMÜ’de fakülteler düzeyinde de başarılara imza atıyoruz. İletişim Fakültesi, Türkiye’nin en iyi İletişim Fakültesi seçildi. Tıp Fakültemiz de Türkiye’nin en iyileri arasında yer aldığını gösterdi. TUS sınavında Türkiye’nin ilk 20 üniversitesi arasına girdi. Üniversitemiz son dönemde sportif alanda hem bireysel hem de takım olarak ciddi başarılar elde ediyor. Tüm bunlar huzur ortamının yanı sıra sizlerin özverili çalışması ve bizlerin de bu altyapıyı oluşturma çabasıyla ortaya çıkan güzel neticeler. Bizim asıl övünmemiz gereken bu başarılar, ilerlemeler olmalı”

Bayramlaşma töreni, düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

Fotoğraf Albümü