ÇOMÜ’lü Öğrenciler, En Büyük Gastronomi Yarışmasında 13 Madalya Kazandı

ÇOMÜ’lü Öğrenciler, En Büyük Gastronomi Yarışmasında 13 Madalya Kazandı

Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olan Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nin 16.sı İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmalarda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  (ÇOMÜ) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (GUBY) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri toplamda 13 madalya kazandı.

Yarışmalarda farklı kategorilerde 6 Gümüş, 6 Bronz ve 1 Merit madalya kazanan öğrencileri ve bölümün öğretim görevlilerini makamında konuk eden GUBY Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çavuşoğlu, başarılı öğrencileri tebrik ederken “Desteklerini yüksekokulumuzdan esirgemeyen ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’e teşekkür ederiz” dedi.

Display (Gösteri) Gençler

Rukiye Albayrak:

•    Cup Cake - Gümüş

•    Çiçek Aranjman - Bronz

•    Kutlama Pastası - Merit

Pratik Gençler

Nezaket Yıldız: Balık (Gümüş), Ana Yemek (Bronz)

Emre Boran: Balık (Gümüş), Hamur İşi (Bronz)

Şeyma Nur Üzüm: Hamur İşi (Gümüş)

Büşra Birdane: Ana Yemek Gümüş)

Samet Mısır: Balık (Gümüş)

Hozan Aykut: Hamur İşi (Bronz)