Huzurevi Sakinlerinden ÇOMÜ’ ye Ziyaret

Huzurevi Sakinlerinden ÇOMÜ’ ye Ziyaret

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olan Kepez Huzurevi sakinleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni (ÇOMÜ) ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaret için düzenlenen öğle yemeğinde, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Aysun Acer, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Mirza Tokpunar, Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden de hazır bulundular.

Rektör Prof. Dr. Acer;  huzurevi sakinlerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktardı. Huzurevi sakinlerine, üniversitenin kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti. Yemek sonrasında Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Aysun Acer, konuklar için hazırlanan hediyeleri takdim etti.

Öğle yemeğinin ardından, huzurevi sakinleri, Piri Reis Deniz Müzesi, Yer Bilimleri Müzesi ve ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesini ziyaret ettiler. ÇOMÜ Dardanos yerleşkesine ilk kez gelen huzurevi sakinleri, memnuniyetlerini ifade ettiler.