1

Çanakkale Sosyal Bilimler MYO’da Oryantasyon

Bu Haber 1909 Kez Okundu
  • Paylaş:
Çanakkale Sosyal Bilimler MYO’da Oryantasyon

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 1. Sınıf öğrencilerine yönelik 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Etkinlikte açılış konuşmasını Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu gerçekleştirdi. Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Üniversitedeki birimler ve bölümler hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Büro Yönetimi ve Sekreterlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili, görevini yürüten aynı zamanda Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, yeni gelen öğrencilere Üniversitenin amaçlarından bahsederken aynı zamanda vizyon sahibi olmalarının gerekliliğine vurgu yaptı.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu hakkında ayrıntılı bilgi veren Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı, Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkan Vekili görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Feyza Dereköy, danışmanlıklar ve bölümler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkan Vekili görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Sayın Sena Erden Ayhün, öğrencilerin bölümleri hakkında bilgi verirken gelecekte bölümleri ne tür işlerin beklediğine değindi.

Oryantasyon programı Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda görev yapan öğretim elemanlarının öğrencilere tanıtımıyla son erdi.