Çan Meslek Yüksekokulu Doğalgaza Kavuşuyor

Çan Meslek Yüksekokulu Doğalgaza Kavuşuyor

1994 yılında kurulan ve 2.000’den fazla öğrenciyi bünyesinde barındıran Çan Meslek Yüksekokulu artık doğalgaz ile ısınacak. Kurulduğu günden bugüne katı yakıt ve fuel-oil ile ısınan yüksekokul binası en kısa zamanda doğalgaza kavuşacak.

2015 yılında Çan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Rektörlük ve Aksa Çanakkale Doğalgaz A.Ş arasında yapılan görüşmeler ve gerçekleşen yazışmalar sonucunda ilgili firma yetkilileri tarafından yerinde inceleme yapılarak abone bağlantı bedeli hakkında bir fiyat tespit edildi. Bağlantı bedeli ÇOMÜ Rektörlüğü tarafından karşılandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Çan Meslek Yüksekokulu yetkilileri şunları ifade etti:

“Rektörlük ayrıca Meslek Yüksekokulu binası içerisindeki bağlantılar ve tesisat için çalışmalarını sürdürüyor. 2016 -2017 Eğitim - Öğretim yılı başından itibaren Çan Meslek Yüksekokulu binasının ısınması doğalgaz ile gerçekleştirilmiş olacak”.