“Kudüs’ü Anlamak” Konulu Toplantı Düzenlendi

“Kudüs’ü Anlamak” Konulu Toplantı Düzenlendi

İlim Yayma Cemiyeti ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Doğu Batı Topluluğu tarafından organize edilen Kudüs’ü Anlamak toplantısı İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Etkinlik, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Doğu- Batı Topluluğu başkanı Beytullah Gürbüz ve ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun’un yaptığı konuşmaların ardından toplantıya Kudüs Şairi Nuri Pakdil 3 G bağlantısı ile konuk oldu. Kudüs tarihi uzmanı Musa Biçkioğlu’nun da yaptığı konuşmanın ardından etkinlik kısa film gösterimi, şiir dinletisi, kum sanatı, müzik dinletisi ile devam etti. Programın sonunda ise yapılan çekilişle Kudüs seyahati kazanan davetliler belirlendi.