0

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Bu Haber 1056 Kez Okundu
  • Paylaş:
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Törene; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten, Prof. Dr. Okhan Akdur, Biga İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Servi, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serdar Kurt, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, Hukuk Müşaviri Prof. Dr. Yusuf Yiğit, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih Akyıl, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sedat Çakır, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Başarır,  akademisyenler ve mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende 25. Dönem Fakülte Birincisi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Gözde Fidan, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Sarıdoğan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten konuşma yaptılar.

Törende dereceye giren Fakülte birincisi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Gözde Fidan, Fakülte ikincisi Uluslararası İlişkiler İ.Ö Bölümü mezunu Zeynep ve Fakülte üçüncüsü Uluslararası İlişkiler İ.Ö Bölümü mezunu Sabahat Saka’ya hediye, diploma ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Mezuniyet kütüğüne plaket çakılması, mezun öğrencilere diploma ve teşekkür belgelerinin takdimi, katkılarından dolayı Bigalı işadamlarına ve mezuniyet törenine katkı sunanlara teşekkür plaketlerinin takdimi ile devam eden tören mezunların kep atması ile sona erdi.