0

Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Bu Haber 772 Kez Okundu
  • Paylaş:
Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık, fakülte akademik ve idari personelinin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, ÇOMÜ Marşı ve ÇOMÜ tanıtım filminin ardından gerçekleşen konserle devam etti.

Törende dereceye giren; Fen Edebiyat Fakültesi Birincisi ve Üniversite İkincisi Sanat Tarihi Bölümünden Melek Aker, Fakülte İkincisi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünden Melisa Türe, Fakülte Üçüncüsü Sosyoloji Bölümünden Dilek Hasanoğlu ödüllerini ve diplomalarını; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan’dan aldılar.

Mezuniyet töreni, tüm bölümlerin mezunlarına diplomalarının takdimi ve ardından gerçekleşen kep atma töreniyle sona erdi.