Dereceye Giren Mezun Öğrencilerimize Belgeleri Takdim Edildi

Dereceye Giren Mezun Öğrencilerimize Belgeleri Takdim Edildi

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında ÇOMÜ’den derece ile mezun olan öğrencilerimize belgeleri, Rektörlük Senato Salonunda yapılan törenle takdim edildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü mezunu Özlem Karakaşoğlu birinci, Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü mezunu Kübra Akil ikinci, Çan Meslek Yüksekokulu Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümü mezunu Ayşegül Peker üçüncü dereceyle mezun olarak onur belgesi almaya hak kazandılar.

Özlem Karakaşoğlu ve Ayşegül Peker’in aileleri ile birlikte katıldıkları belge takdim töreninde öğrencilerimize belge ve hediyelerini; ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ve Çan MYO Müdürü Öğr. Gör. Akın Aslan takdim etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, dereceye giren öğrencileri üniversitemiz adına tebrik ederek bundan sonraki yaşamlarında sağlık, başarı ve mutluluk diledi.

Tören, fotoğraf çekimi ile sona erdi.