0

Sağlık Hizmetleri MYO Online Mezuniyet Töreni Yapıldı

Bu Haber 2861 Kez Okundu
  • Paylaş:
Sağlık Hizmetleri MYO Online Mezuniyet Töreni Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2019-2020 dönemi mezunları için uzaktan/online mezuniyet töreni düzenlendi.

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemini pandemi sebebiyle uzaktan gerçekleştirilen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu online mezuniyet ve yemin töreni, Meslek Yüksek Okulunun web sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınladı.

Törene; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, ÇOMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayten Dinç, mezun olan öğrenciler, akademisyenler ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, ÇOMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Ali Berber, Müdür Doç. Dr. Ayten Dinç ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın açılış konuşmalarıyla devam etti.

ÇOMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Ali Berber; emeklerini evlatlarından esirgemeyen değerli ailelere, Sağlık Hizmetleri MYO hocaları ve öğrencilerine teşekkür etti. 

ÇOMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayten Dinç ise konuşmasında; 1993-94 eğitim öğretim yılından bu yana öğrencilerine en iyi şartlarda eğitim öğretim olanaklarını sağlamak, nitelikli sağlık personeli yetiştirmek üzere faaliyetlerine devam ettiğini vurguladı ve  pandemi sürecinde eğitim öğretim faaliyetlerini başarı ile yöneten hocalara ve öğrencilere teşekkür etti.  

Eğitim Belli Sınırlarda Değil, Ömür Boyu Devam Eden Bir Süreçtir

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, eğitimin belli sınırlarda değil ömür boyu devam eden bir süreç olduğunu vurgulayarak, öğrencilere Çanakkale ruhunu asla unutmamalarını ve ÇOMÜ ile bağlarını hiç koparmamalarını tavsiye etti. Tüm hocaları ve öğrencileri büyük fedakârlıklarla yetiştiren ailelerini tebrik eden ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, ÇOMÜ’nün uzaktan eğitim konusunda Türkiye’de 2. sırada yer aldığını bu başarının top yekûn ÇOMÜ ailesine ait olduğunu belirtti. 

Elektronörofizyoloji, İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programlarında dereceye giren öğrencilerin takdim edilmesi ve mezun öğrenciler adına Sıla Ayaz tarafından yapılan konuşma ardından Prof. Dr. Akın Çayır eşliğinde öğrencilerimize sağlık andını okutması ile program sona erdi. 

Online mezuniyet töreni, temsili kep atma görüntüsü ile sona erdi.

Fotoğraf Albümü