0

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Spor Bilimleri Fakültesi’nin 2. Yılı Nedeniyle Düzenlenen Etkinliğe Katıldı

Bu Haber 1087 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Spor Bilimleri Fakültesi’nin 2. Yılı Nedeniyle Düzenlenen Etkinliğe Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ÇOMÜ’nün en genç fakültelerinden biri olan Spor Bilimleri Fakültesi’nin 2. yılı nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı. 

Etkinlikte konuşma yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, fakültenin gelişim süreci, eğitim öğretim faaliyetleri, akademik yapısı, öğrenci ve öğretim elemanlarının dağılımı ile gerçekleştirilen sportif ve sosyal etkinlikler hakkında bir sunum yaptı. 

Spor Bilimleri Fakültesine çok önem verdiğinin altını çizen ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na yaptıkları ziyaretten bahsederek, “Çanakkale'nin sporun merkezi olmasını hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda öncelikle öğrencilerimizi çok iyi yetiştirmeliyiz. Bunun için kendimizi de çok iyi geliştirmeli ve çok çalışmalıyız. Sadece ulusal alanda değil uluslararası alada da başarıyı yakalamalı ve marka olmalıyız” dedi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ziyaret sonunda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig (Erkek-Bayan) karşılaşmalarında tüm maçları kazanarak şampiyon olan ÇOMÜ kadın ve erkek basketbol takımları ile üçüncü olan Hentbol takımına kupalarını takdim etti.