ÇOMÜ ve Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

ÇOMÜ ve Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Çanakkale Anafartalar Olimpik Yüzme Havuzunun onarımı nedeniyle yüzme havuzunu kullanan kulüplerin, İl Spor Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi kurslarını kullanan kursiyerlerin, ayrıca yüzme bilmeyen kalmasın projesine katılan vatandaşların mağdur olmaması için üniversitemiz Dardanos Yerleşkesinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzunun Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilmesine ilişkin protokol Rektörlük makamında gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp tarafından Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza töreninde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve Prof. Dr. Suat Uğur da bulundu.