Otomobil Sporları Gözetmenlerine Seminer Verildi

Otomobil Sporları Gözetmenlerine Seminer Verildi
Üniversitemizin Motor Sporları Topluluğu ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED)’in ortaklaşa düzenlemiş olduğu Çanakkale Gözetmen Eğitimi Semineri Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ekip olarak 2003 yılından beri TOSFED’e bağlı gözetmenler ile WRC (World Rally Championship), ERC (European Rally Championship), Formula 1, World Renault Series Porshe Cup gibi çoğu Türkiye’de ilk olan şampiyonalarda görev aldıklarını belirten TOSFED Çanakkale Temsilcisi Sertaç TATAR, 2005 yılından beri ise, Çanakkale Gözetmen Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğünü dile getirdi. TATAR, kurul üyeleri ile birlikte bu sporu Çanakkale’de yürütebilmek için çok çalıştıklarını belirterek; her sene bu seminerleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin imkanlarından yararlanarak düzenliyoruz” dedi. Federasyon İnsan Kaynakları Sorumlusu Emre IŞIK ve gözlemci olarak katılan TOSFED Spor Kurulu Başkanı Metin ÇEKER’in de bulunduğu seminere yoğun katılım gerçekleşti.