0

Üniversitemiz ile Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş. arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Bu Haber 3392 Kez Okundu
  • Paylaş:
Üniversitemiz ile Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş. arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

ÇOMÜ Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü ve Sanayi Bakanlığı Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği Çanakkale Sorumlusu Doç. Dr. Özgür Özay tarafından koordine edilen ve Üniversitemiz ile Dardanel firması arasında bir süredir devam eden Üniversite - Sanayi İşbirliği çalışmaları sonucunda Üniversitemiz ile Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş. arasında Üniversite-Sanayi işbirliği çerçeve protokolü imzalandı.

İmza töreni, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş. COO’su Barış Harbi arasında gerçekleştirildi. Törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Ali Şahin Örnek, KÜSİ Çanakkale Sorumlusu Doç. Dr. Özgür Özay, Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Rainner Ong Montojo ve Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Nesrin Yumak da hazır bulundu. 

İmzalanan çerçeve protokol ile Üniversitemiz ve Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş. arasında ortak proje, ar-ge çalışmaları, staj hareketleri, sektöre yönelik lisansüstü programlarının açılması ve ortak kongre sempozyum vb. konularında işbirliği çalışmaları yürütülmesinin temelleri atılmış oldu.

Üniversitemizde imzalanan bu çerçeve protokol ile çerçevesi belirlenmiş konularda işbirliği faaliyetlerinin arttırılması ile protokol amacına ulaşmış olacaktır. Bu konuda Proje Koordinasyon Merkezi ile iletişime geçilmesi, işbirliği faaliyetlerinin arttırılması ve çeşitlendirilmesine katkı sağlayacaktır. 


Fotoğraf Albümü