0

TÜSF Hentbol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakaları Üniversitemizde Gerçekleştirildi

Bu Haber 2080 Kez Okundu
  • Paylaş:
TÜSF Hentbol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakaları Üniversitemizde Gerçekleştirildi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı faaliyet programında yer alan Hentbol 2. Lig Grup Birinciliği müsabakaları, 4-6 Aralık 2017 tarihleri arasında Üniversitemizin ev sahipliğinde BESYO Spor Salonunda gerçekleştirildi. Müsabakalara katılan Yeditepe Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi bayan takımları ile Gazi Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Düzce Üniversitesi de erkek takımları ile tek devreli lig usulüne göre maçlarını tamamlayarak, aşağıdaki dereceleri elde ettiler:

Bayanlar:

1- Süleyman Demirel Üniversitesi

2- Yeditepe Üniversitesi

3- Yıldız Teknik Üniversitesi

Erkekler:

1- Düzce Üniversitesi

2- ÇOMÜ

3- Gazi Üniversitesi


ÇOMÜ BESYO Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı ve TÜSF Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hürmüz Koç, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’in “Yönetim olarak üniversiteyi yalnızca bir eğitim kurumu olarak görmüyoruz. Sportif faaliyetlere de büyük önem veriyoruz” düşüncesinden yola çıkarak ÇOMÜ ev sahipliğinde yapılan ve yapılacak olan müsabakalara ÇOMÜ olarak katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Doç. Dr. Hürmüz Koç, federasyonun 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı faaliyet programında yer alan Voleybol 1. Lig Grup Birinciliği Müsabakalarının ve Taekwondo Türkiye Şampiyonasının da üniversitemizde yapılacağını ve KOÇ Spor Fest kapsamında da bir organizasyonun üniversitemizde yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirterek “Sportif organizasyonların üniversitemizde gerçekleştirilmesine büyük destek ve katkı sağlayan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Fotoğraf Albümü