2

ÇOMÜ TÖMER Öğrencileri Mezun Oldu

Bu Haber 2055 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ TÖMER Öğrencileri Mezun Oldu

Haber ve Fotoğraf: Gökçe Güzel 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (TÖMER) 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. ÇOMÜ Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, TÖMER Müdürü Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hasan Kaplan, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan tören; TÖMER öğrencilerinin hazırladığı ülke tanıtımları, şiir dinletisi, şarkı ve dans performanslarıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Törende konuşan TÖMER Müdürü Prof. Dr. Bünyamin Bacak, TÖMER ile ilgili bilgiler verdi ve mezun öğrencileri tebrik etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar ise TÖMER’in kurulduğundan beri gelişimine dikkat çekerek şunları ifade etti:

“TÖMER, uzun yıllardır sürdürdüğü ataleti üzerinden atmış, gerek örgün, gerek uzaktan eğitim ile her geçen gün başarısını artırmakta olan bir merkez. Açıldığı günlerde 450 öğrencisi varken bugün 2500 öğrenciden bahsettiğimiz bir yer haline gelen TÖMER bizi her geçen gün heyecanlandırmaya devam ediyor. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Mezun olan tüm öğrencilerimizi mezuniyet başarısından dolayı kutluyorum.”

Tören, öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdim edilmesinin ardından, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.