0

Strateji Geliştirme Daire Başkanları ÇOMÜ’nün Evsahipliğinde Bir Araya Geldi

Bu Haber 2613 Kez Okundu
  • Paylaş:
Strateji Geliştirme Daire Başkanları ÇOMÜ’nün Evsahipliğinde Bir Araya Geldi

Haber - Fotoğraf: Tuncay Ak

9.Yükseköğretim Kurumları Strateji Geliştirme Daire Başkanları Toplantısı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin (ÇOMÜ) ev sahipliğinde Çanakkale’de gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye’deki yükseköğretim kurumlarının Strateji Geliştirme Daire Başkanlarının yanı sıra Maliye Bakanlığından daire başkanları ve uzmanlar katıldı.

Kolin Hotel Megaron Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer; kuruluşunun 25. yılında ÇOMÜ’nün artık yeni değil tecrübeli bir üniversite olduğuna vurgu yaparak, konuklara üniversitemizin fakülte, enstitü ve meslek yüksekokulları ile öğrenci ve akademisyen rakamlarına dair bilgiler verdi.

ÇOMÜ’nün devam eden projelerine dair bilgilendirmeler yapan Rektör Acer, Cuma günü yapımı tamamlanan Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun açılışının gerçekleştirileceğini aktardı.

Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İlhan Hatipoğlu üniversitelerin strateji birim yöneticileriyle gerçekleştirilen toplantıların bu yıl 9.sunda bir araya geldiklerini ifade ederek “Toplantının Çanakkale’de, tarihimizde özel bir yere sahip olan bu güzel şehirde yapılmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Bu topraklar atalarımızdan en eğitimlilerini vatan için şehit verdiğimiz yerler. Çanakkale Geçilmez dediğimiz yerde, böyle bir şehirde güzide bir eğitim kurumunun ev sahipliğinde burada olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi ve oturumlara geçildi.

Fotoğraf Albümü