3

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Şoförlerle Bir Araya Geldi

Bu Haber 3766 Kez Okundu
  • Paylaş:
Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Şoförlerle Bir Araya Geldi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer; üniversitemiz bünyesinde görev yapan şoförler ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Eski BESYO’ya taşınan Şoförler Odası’nı beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Prof. Dr. Süha Özden, Genel Sekreter Sami Yılmaz ve Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Monus ve Kenan Yücel, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu ile birlikte ziyaret eden Rektör Acer, şoförlerle birlikte öğle yemeği yedi.

Üniversitenin çalışanları ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Acer “Uzun süredir Rektörlüğün yanında ofis olarak kullandığınız bir mekan vardı ama orada rahat edemediğinize dair şikayetler duyuyorduk. Orada araçlarımızı rahatça koyabileceğimiz bir alan da yoktu. Geçenlerde bir kaza da olmuştu. Dolayısıyla sizin için orası mekan olarak uygun değildi. Buranın sizler için daha rahat bir çalışma mekanına dönüştürülmesi konusunda Yapı İşleri Daire Başkanlığı’nın hazırladığı bir proje vardı. Onu gerçekleştirmiş olduk. Hayırlı olmasını diliyorum. Size yakışır, rahat, güzel bir mekan olmuş. Tüm çalışanlarımız gibi siz de üniversitemize ciddi bir emek sarf eden, katkı veren arkadaşlarımızsınız. Davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.


Fotoğraf Albümü