Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, ÖSEM ve Tıp Fakültesi Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer; Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) binası ile ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ek binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Bayram sonrası başlayacak olan yeni akademik yıl öncesi Terzioğlu Kampüsü içerisinde yer alan ÖSEM de bir fuaye alanı oluşturma çalışmaları ve düzenlemeler hakkında yetkililerden bilgi alan Rektör Acer, daha sonra kampüs girişinde yapılacak olan düzenlemelere dair görüş alışverişinde bulundu.

Tıp Fakültesi Hastanesi’nin ek bina inşaatını gezen Rektör Acer, çalışmaları yerinde inceledi.

Rektör Acer’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, peyzaj uygulamaları ve mekansal gelişmelerden sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, kampüs alanlarının yapısal gelişiminden sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Monus ve Kenan Yücel’de eşlik etti.

Haber ve Fotoğraflar: Tuncay Ak