0

“Çanakkale Savaşları Ulusal Öğrenci Sempozyumu” Gerçekleştirildi

Bu Haber 1365 Kez Okundu
  • Paylaş:
“Çanakkale Savaşları Ulusal Öğrenci Sempozyumu” Gerçekleştirildi

Türkiye’nin farklı üniversitelerden öğrencilerin katıldığı ve bu yıl altıncısını düzenlenen  “Çanakkale Savaşları Ulusal Öğrenci Sempozyumu” Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu (ÇSATT) tarafından gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sempozyum öncesi Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi ve topluluk yayınlarının tanıtıldığı tanıtım masası ile ziyaretçiler karşılandı.

ÇSATT Akademik Danışmanı Okt. Niyazi Sezen’in açılış konuşmasını yaptığı sempozyuma, Kırklareli Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Kilis Yedi Aralık Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden katılan öğrencilerin hazırladıkları bildiriler ile üç oturum halinde devam edildi.

İlk oturuma ÇOMÜ Çan MYO Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat’ın, ikinci oturuma Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Yıldırım’ın üçüncü oturuma ise Okt. Niyazi Sezen’in başkanlık ettiği sempozyum gün boyu devam ederken bildirilerin ardından soru-cevap kısmı gerçekleştirildi.

Sempozyum sonunda katılımcılara Okt. Niyazi Sezen tarafından katılım belgeleri takdim edildi.