0

“En Büyük Engel Sevgisizliktir” Etkinliği ÇOMÜ’de Gerçekleştirildi

Bu Haber 1262 Kez Okundu
  • Paylaş:
“En Büyük Engel Sevgisizliktir” Etkinliği ÇOMÜ’de Gerçekleştirildi

Engelliler Haftası kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İle birlikte organize edilen “En Büyük Engel Sevgisizliktir” etkinliği BESYO Spor Salonunda gerçekleşti.

BESYO Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Gümrük Müdürü Zeynel Kahraman, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu özel sporcular ve aileleri, protokol, akademisyenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleştirilen etkinlik bölümünde Rektör Acer, Rektör Yardımcısı Uzun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uslu ve diğer katılımcılar tekerlekli sandalye maçında engellilerle birlikte basket maçı yaptılar.

Etkinlikte özel sporcular - BESYO Gönüllüler basketbol maçı, protokolün de yer aldığı tekerlekli sandalye basketbol gösteri maçı ile Goalball gösteri maçı yer aldı. Etkinlikten sonra pilav ikramı yapıldı.