Elseiver’den ÇOMÜ’nün Bilimsel Performans Analizi

Elseiver’den ÇOMÜ’nün Bilimsel Performans Analizi

"Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilimsel Çıktıları, Performans Analizi, İşbirliği Fırsatları ve Uluslararası Dergilerde Yayın Yapma Semineri" Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özgür Özay, Kütüphane Daire Başkanı İsmail İşleyen ve çok sayıda akademisyen katıldı.

ÇOMÜ Kütüphanesi ve Elsevier işbirliği ile gerçekleşen toplantıda ÇOMÜ’nün bilimsel performans analizi ile ilgili bilgiler verildi. Seminerde ayrıca,  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bilimsel çıktıları ile Türkiye'nin ve Türkiye'deki üniversitelerin bilimsel çıktıları ve ulusal-uluslararası işbirliği olanaklarını değerlendirildi, bilimsel politika yönetimi konularında nitelikli bir diyalog için bir ortam yaratmak adına neler yapılabileceği tartışıldı.