Ezine MYO'da "Çanakkale Zaferi" Konulu Konferans Düzenlendi

Ezine MYO'da

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 101. Yıldönümü etkinleri kapsamında Ezine MYO Yahya Çavuş Konferans Salonunda, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Esenkaya tarafından "Çanakkale Zaferi" konulu konferans verildi.

Konferansa Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Çavuş Şahin, Doç. Dr. Serkan Timur, Yrd. Doç. Dr. Haydar Durukan, Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Özdemir, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Ahmet Esenkaya, konferansta Çanakkale Zaferinin başlangıcı, devamında gelişen olayları ve zaferin öyküsünü örnekler eşliğinde öğrencilere aktardı.

Konferansın sonunda Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çavuş Şahin tarafından Yrd. Doç. Dr. Ahmet Esenkaya'ya hediye takdim edildi.