Rektör Prof. Dr. Yücel Acer'den Yenice’ye Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer'den Yenice’ye Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu ve Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile birlikte Yenice ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Coşkun Yanar ile birlikte Yenice Kaymakamlığını ziyaret eden Rektör Acer, burada Yenice Kaymakamı Musa Evin ve Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar ile görüşmelerde bulundu. Ardından Yenice'de üniversite öğrencilerine yönelik barınma hizmeti veren özel bir kız öğrenci yurdunu ziyaret ederek yurt yetkililerinden bilgi aldı. Daha sonra Yenice Meslek Yüksekokuluna geçen Rektör Acer, Yüksekokul kampüs alanında ve Yenice Belediyesinin katkılarıyla yeni inşa edilen halı sahada incelemelerde bulundu. Yüksekokuldaki eğitim-öğretim alanları, ofisler ile sosyal aktivitelerin düzenlendiği alanlarda incelemelerde bulunan Rektör Acer, öğretim elemanlarının katıldığı bir toplantı düzenleyerek üniversitedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi ve üniversitede kalitenin artırılması, başarılı çalışmaların gerçekleşmesi için beklentileri dile getirdi. Rektör Acer, Yüksekokul ziyareti sonrası Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar tarafından verilen yemeğe katıldı.