Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kişisel Gelişim Semineri Gerçekleştirildi

Çan Meslek Yüksekokulu’nda Kişisel Gelişim Semineri Gerçekleştirildi

Çan MYO El Sanatları Bölümü’nün katkılarıyla Eray Beceren tarafından “Stres ve Öfke Yönetimi, Hayatın Her Alanında Duygusal Zeka” konularında Kişisel Gelişim Semineri düzenlendi

Eray Beceren, seminerde stres ve öfke yönetimi, hayatın her alanında duygusal zeka konularında sunum gerçekleştirdi. Beceren “Günlük yaşamımızda duygularımıza işimiz veya arabamız kadar önem vermiyoruz. Yaşamımızda farkındalık çok önemlidir. Farkına vardığımızda, çok geç kalmış oluyoruz. Bir şeyin farkına varırsanız, üzerine bir şeyler koymuş oluyor ve başarıyı yakalıyorsunuz. Kişilik dünyamız, hayatta “ben ve diğerleri” olarak yer almaktadır. Kaçınılmaz olarak diğerleriyle ilişki içerisinde olmak zorundayız. İşte bu noktada duygularımız çok önemlidir” dedi.