ÇOMÜ Basketbol Takımı Namağlup Şampiyonluk Getirdi

ÇOMÜ Basketbol Takımı Namağlup Şampiyonluk Getirdi

Sakarya'da düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Erkekler Basketbol 2.lig grup müsabakaları yükselme maçlarında Öğr. Gör. Harun Süyünç antrenörlüğünde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Basketbol Takımı oynadığı 5 maçı da kazanarak namağlup şampiyon olmuş ve 1. lige yükselme başarısı göstermiştir.
Sakarya Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi ile aynı grupta mücadele veren ÇOMÜ erkek basketbol takımı Atatürk Spor Salonu'nda oynadığı maçlarda ;
1. gün Kırklareli Üniversite'sini 57-74,
2. gün Bursa Teknik Üniversite'sini 46-88,
3. gün Sakarya Üniversite'sini 64-78,
4.  gün Yalova Üniversite'sini 88-82,
5. gün ise Dokuz Eylül Üniversite'sini 90-41'lik skorlarla yenerek beş günlük zorlu maraton sonunda kupayı alarak şampiyon oldu. Müsabakalar sonunda düzenlenen ödül töreninde 9 numaralı ÇOMÜ oyuncusu Halil İbrahim Çobanoğlu turnuvanın MVP’si (en değerli oyuncu) ödülüne layık görüldü. Bireysel ödüllerden sonra kupasına kavuşan ÇOMÜ oyuncuları büyük bir sevinç yaşadılar.