0

ÇOMÜ Yemekhanelerinde Yenileme Çalışmaları Yapıldı

Bu Haber 2418 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Yemekhanelerinde Yenileme Çalışmaları Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ndeki öğrenciler ile akademik ve idari personelin yoğun olarak kullandığı yemekhanelerde yenilikler yapıldı.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yüksel Yıldız, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yemekhanelerde yapılan fiziki yenileme çalışmaları kapsamında ÖSEM, Şekerpınar Yerleşkesi ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yemekhanelerindeki mevcut masa ve sandalyelerin yenileriyle değiştirildiğini söyledi. Yıldız, aynı zamanda yemekhanelerdeki oturma kapasitelerinin de arttırıldığını ifade ederek ÖSEM’deki öğrenci yemekhanesine yeni turnikelerin ve yemek dağıtım ünitelerinin eklendiğini ve yoğun kullanılan yemekhanelerde dört farklı renk içeren sandalyeler ile farklı salonlar oluşturularak daha modern bir görünüm kazandırıldığını belirtti.

Öğrenci ve personele sağlıklı, kaliteli ve lezzetli yemek sunmak konusunda sürekli çalışmalar yapıldığını vurgulayan Yüksel Yıldız, öğrenci ve personelin, kartlarında ne kadar bakiye olduğunu cihazlara bağlı kalmaksızın, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Akıllı Kart Ekibi tarafından hazırlanan cks.comu.edu.tr adresinden öğrenmelerine imkan sağlandığını ifade etti.

Yıldız, Gelibolu Piri Reis MYO’nun yeni binasında hizmet vermeye başlayan yemekhane ile öğrenci ve personelin yemek ile ilgili mağduriyetlerinin giderildiğini de sözlerine ekledi.