‘’Dilini Değiştir Dünyan Değişsin” Etkinliği Düzenlendi

‘’Dilini Değiştir Dünyan Değişsin” Etkinliği Düzenlendi

ÇOMÜ'de  ‘’Dilini Değiştir Dünyan Değişsin” adlı etkinlik düzenlendi.

Genç Liderler Topluluğu tarafından Süleyman Demirel Konferans Salonunda  düzenlenen etkinliğe Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, akademisyenler ve  öğrenciler katıldı.

Genç Liderler Topluluğu başkanı Yusuf Alamur Yaptığı konuşmada ‘’bize umut bağlayan bu aziz milleti asla hayal kırıklığına uğratmayacağız’’ diyerek şunları söyledi:

"Geleceği yönetecek ve yetiştirecek olan bizleriz. Eminim ki bize umut bağlayanları hayal kırıklığına uğratmyacağız. Biz genç liderler olarak "oku, düşün, uygula, neticelendir" sözünü benimsemiş, yarın bugündür fikrinden hareketle geleceğe güvenle bakan genç liderler yetiştireceğiz"

Alamur'un konuşmasının ardından NLP Derneği Türkiye Başkanı Fatih Abadi sunumunu yaptı.