Çan Meslek Yüksekokulu Yöneticilerinden Rektör Yardımcılarına Ziyaret

Çan Meslek Yüksekokulu Yöneticilerinden Rektör Yardımcılarına Ziyaret

Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Erdem Gündoğdu ve Öğretim Görevlisi Muzaffer Yücel ile Yüksekokul Sekreter Vekili Mehmet Emin Demirel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Prof. Dr. Mirza Tokpunar’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde Çan Meslek Yüksekokulu ile ilgili çeşitli sorunlar görüşüldü. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat, Yüksekokulun sorunlarının çözümünde Rektörlük yönetiminin verdiği destek nedeniyle Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem’e ve Prof. Dr. Mirza Tokpunar’a teşekkür etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar ile gerçekleşen ziyarette ayrıca Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’ne bağlı olarak Çan Meslek Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösteren Seramik Atölyesi’nin durumu hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretlerde Rektör Yardımcılarına Seramik Atölyesi’nde üretilen Osmanlı Şekerliği hediye edildi.