4. ÇOMÜ Tanıtım Günleri’nin Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

4. ÇOMÜ Tanıtım Günleri’nin Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversiteye hazırlık dönemindeki lise öğrencilerine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni tanıtmaya yönelik düzenlenecek olan “4. ÇOMÜ Tanıtım Günleri”nin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Troia Kültür Merkezi, Doç. Dr. Mustafa Aksoy Amfisinde gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulları ile idari birimlerinin temsilcileri katılırken ÇOMÜ Basın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü yetkilisi Gökçe Güzel, Tanıtım Günleri ile ilgili yapılacak ön hazırlıklar, stant düzeni ve materyal sunumu gibi konuları içeren bir sunum gerçekleştirdi.

ÇOMÜ’nün geniş katılımlı kurumsal etkinliklerinden biri olan ve fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının yaklaşık 3500 lise öğrencisine tanıtılacağı ÇOMÜ Tanıtım Günleri’nin dördüncüsü, 15 Mayıs 2015 tarihinde, Terzioğlu Yerleşkesi, Güzel Sanatlar Fakültesi binasında gerçekleştirilecek.