Biga Meslek Yüksekokulu'nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Biga Meslek Yüksekokulu'nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Biga Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Şemun Tayyar Biga MYO toplantı salonunda düzenlenen tören ile görevini, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Suat Uğur'a devretti.

Törende Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ile öğretim üyeleri akademik ve idari personel de hazır bulundu.

Tören sırasında kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Doç. Dr. Şemun Tayyar'a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Acer; yeni dönemde üniversitenin başarı seviyesini en üst düzeye çıkartmak için çok çalışacaklarını belirtti.

Törende söz alan her iki müdür de birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiler. Sistemli ve uyumlu çalışmanın başarıyı da beraberinde getireceğini vurguladılar.

Tören sonunda Doç. Dr. Şemun Tayyar tarafından Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve Doç. Dr. Suat Uğur’a çiçek takdim edildi.