1

Çanakkale TEKNOPARK, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği'nin Yönetim Kurulunda

Bu Duyuru 847 Kez Okundu
  • Paylaş:

Türkiye’nin Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Ağı” olarak nitelikli faaliyetlere imza atan Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği (TGBD) 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı Türkiye’nin dört bir yanından gelen Teknoloji Geliştirme Bölgesi temsilcilerinin katılımı ile 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

2023-2025 döneminde görev alacak yeni yönetim kurulunun belirlendiği Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Erkan Bil seçildi.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri yöneticilerine ve personeline sağladığı eğitimler, yürüttüğü ulusal ve uluslararası programlar ile Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin yönetim kalitesinin arttırılması ve yetkinliklerinin geliştirilmesi için katkı sağlamaya devam eden TGBD’nin, 2023-2025 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kuruluna ve Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Erkan Bil’e Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak başarılar dileriz.

Teknoparklar Arasında 1. Sıraya Yerleşmişti

Çanakkale Teknopark Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri 2019 Yılı Performans Endeksine Göre 89 Teknopark Arasından En İyi Gelişme Gösteren Teknopark olarak Türkiye birincisi olmuştu.

Çanakkale’nin teknolojik yenilik ve Ar-Ge altyapısının güçlendirilmesine katkı sağlayarak, Çanakkale’yi bölgenin yazılım ve teknoloji üssü haline getirmeyi hedefleyen Çanakkale Teknopark, bünyesinde girişimcilik ekosistemini destekleyen toplamda 221 proje ve 561 personel barındıran 65 girişimci firma ile inovasyon çalışmalarına devam etmektedir.


Fotoğraf Albümü