ÇOMÜ ile Uludağ Elektrik Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

ÇOMÜ ile Uludağ Elektrik Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ve Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Enerji Yönetimi Bölümü ile Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş. ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) arasında işbirliği çerçeve protokolü imzalandı.

İmza töreni, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı’nın katılımıyla UEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Bir süredir devam eden Üniversite - Sanayi İşbirliği çalışmaları sonucunda imzalanan protokol ile ÇOMÜ, Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş. ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında ortak proje, ar-ge çalışmaları, staj hareketleri ve ortak kongre, sempozyum gibi konularda işbirliği çalışmaları yürütülmesinin temelleri atıldı.