0

Kara Gün Dostu: ÇOMÜ Butik

Bu Haber 1104 Kez Okundu
  • Paylaş:
Kara Gün Dostu: ÇOMÜ Butik

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne bağlı Sosyal Sorumluluk Birimi, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından ‘Kara Gün Dostu’ projesini hız kesmeden gerçekleştirmeye devam ediyor. Afetin 16.  gününde de yoğun tempoyla çalışmalarına devam eden ekip, gelen destekler neticesinde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere ürünleri Kepez Kent Limanı’na gönderdi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ile 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler 10 ilimizde yaşayan pek çok vatandaşımızı etkiledi. ÇOMÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne bağlı Sosyal Sorumluluk Birimi, tarafından sürdürülen Kara Gün Dostu projesi hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların desteklerini deprem bölgelerine ulaştırabilmek adına çalışmalarını sürdüren ÇOMÜ Butik, depremin 16. gününde de yeni destek paketlerini hazırladı. Deniz yolu aracılığıyla afet bölgesine ulaştırılması planlanan ürünler Kepez Kent Limanı’ndan yola çıkacak.

Destek paketlerinin içerisinde 2 palet kıyafet, 2 palet el dezenfektanı ve maske, çok sayıda battaniye ve temizlik malzemelerinin bulunduğunu vurgulayan ÇOMÜ Butik ekibi, pek çok ürünü AFAD koordinasyonuyla deprem bölgesine ulaştırmayı hedefliyor. Kara Gün Dostu projesinin devam edeceğini vurgulayan ÇOMÜ Butik ekibi, “Desteklerinizi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Barbaros Mahallesi Terzioğlu Yerleşkesi Hasan Mevsuf Spor Salonu Girişi ÇOMÜ Butik adresine gönderebilir, Instagram üzerinden @comu.butik ve @comusosyalsorumlulukbirimi hesaplarından detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.” notunu paylaşıyor.

Fotoğraf Albümü