0

ÇOMÜ Butik Bünyesinde ‘Kara Gün Dostu’ Projesi Sürüyor

Bu Haber 1448 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Butik Bünyesinde ‘Kara Gün Dostu’ Projesi Sürüyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne bağlı Sosyal Sorumluluk Birimi, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından ‘Kara Gün Dostu’ projesini sürdürüyor. Deprem bölgesine 4 tır ürün desteği gönderen Sosyal Sorumluluk Birimi şimdi ise depremlerden etkilenen öğrencilerimiz ve Çanakkale'ye gelen ailelerine destek sağlamaya hazırlanıyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ile 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler 10 ilimizde yaşayan pek çok vatandaşımızı etkiledi. ÇOMÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne bağlı Sosyal Sorumluluk Birimi, tarafından sürdürülen Kara Gün Dostu projesi kapsamında AFAD koordinasyonunda depremzedelere ulaştırılmak üzere toplanan destek paketleri 4. kez yola çıktığını duyurmuştu. Destek paketini deprem bölgesine AFAD koordinasyonunda ulaştırmak üzere yola çıkaran Sosyal Sorumluluk Birimi, afet bölgesine bir süreliğine destek paketlerinin gönderilmeyeceğini açıklayarak depremlerden etkilenen öğrencilerimiz ve Çanakkale'ye gelen ailelerine destek sağlama amacıyla faaliyet göstermeye devam edecek. 

Sosyal Sorumluluk Biriminin resmi hesaplarında duyurulan bilgi kapsamında, ihtiyaç listesinde; gıda, kıyafet, hijyen malzemesi, bebek maması, bebek bezi, hijyenik ped gibi pek çok ürün yer aldı. Kara Gün Dostu projesinin devam edeceğini vurgulayan ÇOMÜ Butik ekibi, “Desteklerinizi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Barbaros Mahallesi Terzioğlu Yerleşkesi Hasan Mevsuf Spor Salonu Girişi ÇOMÜ Butik adresine gönderebilir, Instagram üzerinden @comu.butik ve @comusosyalsorumlulukbirimi hesaplarından detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.” notunu paylaşıyor.