1

Kadın ve Medya Seminerleri Serisinin İkincisi Gerçekleşti

Bu Haber 2110 Kez Okundu
  • Paylaş:
Kadın ve Medya Seminerleri Serisinin İkincisi Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi ve ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile yapılan Kadın ve Medya Seminerleri Serisinin ikincisi Necip Fazıl Kısakürek Salonunda gerçekleşti. 

Seminere; ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Pelin Kanten, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yengin, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yengin; “İletişim Fakültesi olarak birçok etkinliği, birçok projeyi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Yaptığımız etkinliklerin birbiri ile bağlantıları var çünkü etkinliklerin ortak teması medya” dedi ve bu bağlamda yapılacak sunumların çok değerli olduğunun altını çizerek katılan herkese teşekkür etti.

Seminerde; Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat Çoban “Medyada Kadın Temsili”, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın “Olağan Dışı Durumlarda Kadın ve Medya”, Sosyal Bilimler MYO öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Onur Bayram “Gazete Fotoğrafları ve Cinsiyet Rolleri” başlıklı konularda sunumlar yaptı.  

Seminer, sunumların ardından teşekkür belgelerinin takdimi ile son buldu. 

Fotoğraf Albümü