ÇOMÜ’den Sanal Gerçeklik Turu ile Anıtkabir Ziyareti

ÇOMÜ’den Sanal Gerçeklik Turu ile Anıtkabir Ziyareti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde bulunan Sosyal Sorumluluk Birimi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında halka, VR gözlükler aracılığıyla sanal bir Anıtkabir turu düzenlendi.

Kepez Halk Bahçesinde düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Deniz Yenğin, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Sosyal Sorumluluk Birimi Sorumlusu Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Tamer Bayrak, Kepez Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Katılımcılar, arttırılmış gerçeklik özelliği sunan VR gözlükler aracılığıyla Anıtkabir'i sanal bir şekilde ziyaret ettiler.