ÇOMÜ’de Kurum İçi Bayramlaşma Gerçekleşti

ÇOMÜ’de Kurum İçi Bayramlaşma Gerçekleşti

Haber: Hatice Çekil

Fotoğraf: Cuma Sağlam

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kurum içi bayramlaşma Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

ÇOMÜ’lü idarecilerin ve akademisyenlerin katıldığı bayramlaşmada Rektör Prof. Dr. Sedat Murat etkinliğin anlam ve önemine ithafen bir konuşma gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Sedat Murat, ÇOMÜ ailesinin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, bu tür buluşmaların kurum kültürünün gelişmesinde önemli yeri olduğunu belirterek şunları aktardı:

“Bayramlar; dargınlıkların sona erdiği, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, barışın, birliğin ve beraberliğin sağlandığı müstesna günlerdir. Böyle özel bir günü ÇOMÜ ailesiyle kutlamak daha çok kaynaşmamamızı sağlıyor. Kurum kültürünün önemli göstergelerinden biri de iyi günde ve kötü günde yan yana olup birbirimize destek çıkarak duygularımızı paylaşmaktır. Bu tür etkinliklerde bir araya gelerek kurum kültürünün üniversitemizde daha sağlam temeller atmasını temenni ediyor ÇOMÜ ailesiyle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Her günümüzün bayram havasında geçmesini diliyorum.”

Bayramlaşma ikram ile sona erdi.