1

Kalite Güvencesi Çalışmaları Kapsamında Kalite Güvence Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bu Haber 901 Kez Okundu
  • Paylaş:
Kalite Güvencesi Çalışmaları Kapsamında Kalite Güvence Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kalite güvencesi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi ve yeni faaliyetlerin planlanması amacıyla kalite güvence komisyonu toplantısı Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve Kalite Güvence Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Pelin Kanten başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve İç Paydaş Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Erkul, ÇOMÜ Kalite Güvence Üst Komisyonu Üyeleri, İç Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri, Ölçme ve Değerlendirme Danışma Kurulu Üyeleri ve Kalite Güvence Ofisinde görevli personel katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, ÇOMÜ’nün almış olduğu Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyonunun önemine vurgu yaparak, Kurumsal Akreditasyon Raporunda belirlenen iyileştirmeye açık yönlere yönelik  faaliyetlerinin gerçekleştirilmeye başlandığını belirtti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Kalite Güvence çalışmalarının içselleştirilmiş bir şekilde ekip ruhuyla gerçekleştirilmesi gerektiğinin önemine vurgu yaptı.

Toplantıda akademik birimlerde gerçekleştirilen kalite güvencesi çalışmalarının daha çok içselleştirilmesine katkı sağlanması amacıyla ÇOMÜ Kalite Güvence Komisyonu üyelerinin sorumlu oldukları akademik birimler belirlendi.

Toplantı, komisyon üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Fotoğraf Albümü