0

Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Çan MYO Mezuniyet Törenleri Gerçekleştirildi

Bu Haber 1114 Kez Okundu
  • Paylaş:
Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Çan MYO Mezuniyet Törenleri Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu ve Çan Uygulamalı Bilimler Fakültesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Çan İlçe Jandarma Komutanı Üst Teğmen Levent Çalış, Çan Meslek Yüksekokulu ve Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu akademik ve idari personeli, ilçe protokolü ve öğrenci velileri katıldılar.

Tören öncesinde Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları ve Mekatronik Bölümü öğrencilerinin sergi açılışı gerçekleştirildi. Yerleşke bahçesindeki etkinlik, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Araştırma Görevlisi Kübra Yılmaz ve Çan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Büke Demir’in sunumlarıyla devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serdar Kurt, Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Akın Arslan tarafından konuşma gerçekleştirildi.

Konuşmaların ardından Çan Etili Seramik Halk Oyunları Ekibi tarafından gösteri gerçekleştirildi ve törenin gerçekleşmesine katkı sunan; Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Soysal adına Kale Seramik İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Bayıroğlu’na, Kale Grubu Bölge Koordinatörü Nedim Ceylan’a, Onsekiz Mart Termik Santrali İşletme Müdürü Uğur Akçalı’ya, Etili Seramik adına Selçuk Tülek’e, Pera Seramik adına Fethi Mustafa’ya, Çan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Davut Tekne’ye, Çan Esnaf Odası Başkanı Emin Görgün’e, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin’e, Art Reklam Yetkilisi Orhan İstemi’ye günün anısına plaket verildi.

Törende, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Çan Meslek Yüksekokulu birincileri Şevval Şahin ve Enes Taşkıran’ın mezuniyet kütüğüne ismini çakmasının ardından mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri ve başarı belgeleri takdim edildi.

Tören, kep atma ve pilav ikramıyla sona erdi.