3

İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Bu Haber 1231 Kez Okundu
  • Paylaş:
İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni, Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten ve Prof. Dr. Okhan Akdur, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Dardanel Medya Haber Müdürü Tuncay Alpi, çeşitli fakültelerden Dekanlar, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Dekan Prof. Dr. Metin Kasım ve İletişim Fakültesi öğrencisi Ömer Zeyd Kuran tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisinin ardından fakültenin tanıtım videosu gösterildi. Törenin açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Metin Kasım ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten gerçekleştirdi. Fakülte mezunları adına konuşmayı ise Gazetecilik Bölümü’nden Fakülte birincisi Mehmet Bayhan yaptı.

2021-2022 Akademik Yılı fakülte birincisi Gazetecilik Bölümü Öğrencisi Mehmet Bayhan, fakülte ikincisi Gazetecilik Bölümü Öğrencisi Fevzi Furkan Turak, fakülte üçüncüsü Gazetecilik Bölümü Öğrencisi Nedim Bayhan oldu. Fakülte sıralamasında dereceye giren öğrenciler aynı zamanda Gazetecilik Bölümünde de ilk üç sırada yer aldı.

Radyo, TV Sinema Bölümü’nde ise bölüm birincisi Zeynep Sünger, bölüm ikincisi Gülsüm Zeren, bölüm üçüncüsü Batuhan Kadir Çakır oldu.

Fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere Çanakkale Belediyesi ve Dardanel sponsorluğunda bilgisayar, tablet ve hediye paketleri takdim edildi.

Tören, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması, mezun öğrencilere diploma takdimi, iletişimci yemini ve mezunların kep atması ile sona erdi. Törenin ardından mezuniyet törenine katılanlara Dekan Prof. Dr. Metin Kasım tarafından pilav ikramı yapıldı.