Bayramiç MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Bayramiç MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bayramiç MYO mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Törene; Rektör Yardımcı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, İlçe Kaymakamı Alper Taş, Bayramiç Belediye Başkan Vekili Hasan Cem Atılgan, ÇOMÜ MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Dinçay Köksal, Bayramiç MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emin Yakar, kurum kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, Bayramiç MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emin Yakar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul’un konuşması ile devam etti.

Bölüm hocaları tarafından öğrencilere diplomalarının takdim edilmesinin ardından program, pilav ikramı ve canlı müzik dinletisi ile son buldu.