0

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünde Çalışan Öğrencileri Makamında Kabul Etti

Bu Haber 837 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünde Çalışan Öğrencileri Makamında Kabul Etti

Yakın zamanda ÇOMÜ Rektörlüğü bünyesinde kurulan Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü çatısı altındaki birimlerde çalışan kısmi zamanlı öğrencilere teşekkür belgesi takdim edildi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne bağlı; Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi, Medya Birimi ve Sosyal Sorumluluk Biriminde kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilere, eğitim-öğretim yılı süresince sundukları katkılardan ve emeklerinden dolayı ÇOMÜ Rektörlüğü tarafından teşekkür belgeleri birim sorumluları tarafından takdim edildi.

Belge takdiminin ardından ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, öğrencileri makamında ağırlayarak çalışmalara sundukları katkılardan dolayı öğrencilere teşekkür etti. Öğrenciler ile tek tek sohbet eden Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, öğrencilerin yaz döneminde özellikle dil eğitimlerine önem vermeleri gerektiğini, yaz tatilini fırsata dönüştürerek akademik anlamda kendilerini geliştirebileceklerini ifade ederek üniversitelerde kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilerin mezuniyet sonrası iş yaşamlarında bir adım önde olacaklarını vurguladı.

Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Deniz Yengin, öğrencilere tüm çalışmaları için teşekkür ederek öğrencilerin derslerde gördükleri teorik bilgilerini uygulayabilecekleri alanların önemine dikkat çekti ve bu bağlamda çok şanslı olduklarını vurguladı.