Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur’dan İlk Yardım Eğitimi

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur’dan İlk Yardım Eğitimi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ile Çanakkale Koleji arasında yapılan iş birliği neticesinde İlk Yardım Eğitimi gerçekleştirildi.

Çanakkale Koleji öğretmenlerinin eğitim aldığı etkinlikte, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur tarafından Temel İlk Yardım Eğitimi verildi.

Eğitimde Prof. Dr. Okhan Akdur tarafından dünyada ve ülkemizdeki acil tıp sistemleri hakkında bilgi verildi ve temel yaşam desteği uygulamaları aktarıldı.

Etkinlikte ayrıca, Doç. Dr. Canan Akman tarafından “Temel İlk Yardım”, Prof. Dr. Okhan Akdur,  Doç. Dr. Murat Daş, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Akdur ve Doç Dr. Canan Akman tarafından “Temel Yaşam Desteği ve İlk Yardım Uygulaması” eğitimleri verildi.

Eğitim, günün anısına plaket verilmesiyle sona erdi.