0

Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavları Başladı

Bu Haber 1307 Kez Okundu
  • Paylaş:
Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavları Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavları başladı.

Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen yetenek sınavının ilk gününe, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Genel Sekreter Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç ve fakülte öğretim görevlileri katıldı.

Dekan Prof. Dr. Hürmüz Koç, beraberindeki heyete parkur ve sınav süreciyle ilgili bilgiler aktardıktan sonra sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat sınav öncesi aday öğrencilere yaptığı konuşmada şunları aktardı:

“Bu heyecanlı günde gerçekleştirilecek sınavın ardından bazılarınız öğrencilerimiz olacak. Eşit, adil bir seçimle aranızdaki en iyilerinizi seçerek herkesin hakkını verdiğimiz bir süreç yaşayacağız.

Bu yıl gerçekleştirilen olimpiyatlarda göğsümüz kabardı, biz istiyoruz ki bugün burada öğrencimiz olmaya hak kazanacak kişiler önce ulusal sorasında ise uluslararası başarılara imza atma isteği ile aramıza katılsın.

Aranızda yapılacak adil seçimle ÇOMÜ’lü olacak öğrencilerimizi sıklıkla takip ediyor olacağız, spora, spor fakültesine ve spor öğrencilerine çok önem veriyoruz.

Yüz yüze eğitimin başlaması için biz gereken çalışmaları yaptık sizler de aşınızı olun, aranızda aşı olmayan kalmasın. Sağlıklı bir ortamda, güzel bir dönemde buluşmak ümidiyle, Çanakkale’mize hoş geldiniz.”

4 gün boyunca sürecek sınava 1334 kişi katılacak. 

Fotoğraf Albümü