ÇOMÜ Heyeti, Polifarma İlaç San. Tic. A.Ş.’yi Ziyaret Etti

ÇOMÜ Heyeti, Polifarma İlaç San. Tic. A.Ş.’yi Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve beraberindeki heyet, hastane ilaçları ve serum alanında 46 ülkeye ihracat yapan Polifarma İlaç San. Tic. A.Ş.’yi ziyaret ettiler.

Ziyarette, Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında ortak yüksek lisans ve doktora programlarının açılmasının yanı sıra yürüyen ortak projeler ve yürütülmesi planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen görüşmelerde, ÇOMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Dr. Erkan Bil, ÇOMÜ Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sermet Koyuncu, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Savaş Gürdal, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özlem Yayıntaş, Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Tuğba Tümer, Kurumsal Akreditasyon ve Kalite Güvence Sorumlusu Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu ve Öğr. Gör. Kadir Yılmaz hazır bulundu.