1

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan ÇOMÜ’ye Ziyaret

Bu Haber 1322 Kez Okundu
  • Paylaş:
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan ÇOMÜ’ye Ziyaret

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Suat Uğur, Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve Belediye Başkan Yardımcıları Özleyiş Çetin, Handan Özyayla Kenar, M.İrfan Mutluay ve beraberindeki heyet de hazır bulundu.

Başkan Gökhan, makam ziyaretinin ardından ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi'nde bulunan tematik müzeleri ziyaret etti.

Heyet, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden ile birlikte Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Mühendislik Fakültesi'ndeki Yer Bilimleri ve Doğa Tarihi Müzesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak müze ve sergilenen kayaçlar hakkında bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Ardından, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tolga Bekler, Yer Bilimleri ve Doğa Tarihi Müze Sorumlusu Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Suat Uğur, Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve Belediye Başkan Yardımcıları Özleyiş Çetin, Handan Özyayla Kenar, M.İrfan Mutluay ve beraberindeki heyet de hazır bulundu. Başkan Gökhan, makam ziyaretinin ardından ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi'nde bulunan tematik müzeleri ziyaret etti. Heyet, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden ile birlikte Terzioğlu Yerleşkesinde bulunan Mühendislik Fakültesi'ndeki Yer Bilimleri ve Doğa Tarihi Müzesi'ni ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak müze ve sergilenen kayaçlar hakkında bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Ardından, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tolga Bekler, Yer Bilimleri ve Doğa Tarihi Müze Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Ayten Çalık ve Dr. Öğretim Üyesi Sevinç Kapan eşliğinde müzeyi gezen Başkan Gökhan, sergilenen kayaç, minarel ve fosiller hakkında bilgi aldı. Başkan Gökhan son olarak Deniz Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi'nde bulunan Piri Reis Deniz Müzesi'ni ziyaret etti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ekrem Şanver Çelik, Prof. Dr. Umur Önal ve müze sorumluları eşliğinde gerçekleştirilen müze gezisinde sergilenen deniz canlılarına ilişkin Başkan Gökhan'a bilgilendirmede bulunuldu. Gezi sonunda müze sorumlusu Öğretim Görevlisi Pınar İşmen, Başkan Gökhan'a deniz kabuğu hediye etti.Dr. Öğretim Üyesi Ayten Çalık ve Dr. Öğretim Üyesi Sevinç Kapan eşliğinde müzeyi gezen Başkan Gökhan, sergilenen kayaç, minarel ve fosiller hakkında bilgi aldı.

Başkan Gökhan son olarak Deniz Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi'nde bulunan Piri Reis Deniz Müzesi'ni ziyaret etti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ekrem Şanver Çelik, Prof. Dr. Umur Önal ve müze sorumluları eşliğinde gerçekleştirilen müze gezisinde sergilenen deniz canlılarına ilişkin Başkan Gökhan'a bilgilendirmede bulunuldu. Gezi sonunda müze sorumlusu Öğretim Görevlisi Pınar İşmen, Başkan Gökhan'a deniz kabuğu hediye etti.

Fotoğraf Albümü